ZDRAVLJE

ZDRAVLJE

srijeda, 26. studenoga 2014.

Istraživanja Dr. Fredericka Klennera, Vitamin C (Natrij Askorbat), čudo prirode.



VITAMIN C (Natrij Askorbat) TERAPIJA
Vitamin C (Natrij Askorbat), čudo prirode. Istraživanja Dr. Fredericka Klennera

Pionir u istraživanju o vitaminu C, Dr. Frederick Klenner, vrlo uspješan u liječenju mnogih bolesti primjenom ovog prirodnog vitamina. Dr. Klenner je dokaz kako farmacija pazi da javnost zaboravi na čudotvorne prirodne metode liječenja te aspekte vitamina C.

Godine 1949. u Sjedinjenim Državama harala je dječja paraliza. Zahvaljujući Dr. Klenneru, uz pomoć vitamina C, uspio je izlječiti 60 pacijenata I to u roku od samo 5 dana, uključujući I one koji su bili zahvačeni grčevima. Naravno, to nije bilo profitabilno za velike farmaceutske kuće te se ta terapija baš I nije proslavila.

Detalji terapije Dr. Klennera vitaminom C:

1. U prvih 24 sata, uzima se dva grama čistog vitamina C i to svaka dva sata, u obliku natrij askorbata (oblik vitamina koje tijelo apsorbira u znatno večem omjeru). Vitamin C dovodi do pojačanja stolice stoga je moguča pojava dijareje. Ukoliko se to desi, uzimanje vitamina produžuje se na još 4 sata. Kada našorganizam dostigne maksimalnu granicu, vitamin C izbauje se kroz probavni trakt. Pošto vitamin C ojačava naš probavni trakt te njegovu sluznicu, dijareja uzrokovana terapijom je bezbolna I ne nadražuje crijeva.

2. Naredna dva dana, tj.48 sati, uzima se 2 grama vitamina u razmaku od 12 sati.

3. Djeca od 4 do 12 godina, moraju uzimati duplo manju dozu vitamina.
Kod djece mlađeod 4 godine, vitamin se daje injekcijama, jer oni oralno ne mogu uzimati veće količine vitamima C.

UPOZORENJE: Vitamin OBAVEZNO mora biti Natrij Askorbat!
Calcijum Askorbat može izazvati bubrežne kamence, a ne preporuča se ni uzimanje umjetno napravljene askorbinske kiseline.

4. Da bibiste dobili najbolje od vitamina C te poboljšali njegovu apsorpciju, pomješajte ga sa prirodnim sokovima bobičastog voća (borovnica, kupina, malina, jagoda….) ili svježe iscješenim sokom naranče, limuna ili limete.

5. Natrij Askorbat nije moguće naći u ljekarnama jer ima preveliko djelovanje, stoga ga možete kupiti putem interneta, ali i napraviti sami. Recept jejednostavan. Natrij askorbat dobijate miješanjem soka od limuna i sode bikarbone u odnosu 2:1. Litra iscjeđenog soka limuna, nepomješanog sa vodom, sarži oko 47 grama limunske (askorbinske) kiseline. Na to dodajemo 23 grama sode bikarbone. Zbog burne reakcije to je potrebno izmješati u nekoj većoj posudi ili staklenci. Nakon toga potrebno je pustiti da ispari H2CO3 koji nastaje reakcijom miješanja limunske kiseline I sode bikarbone. Ostatak popijte. Limunov sok neće biti kiselkast već pomalo slan. Ovakav vitami C potrebno je koristiti od 50 do 100 grama dnevno. On je potpuno prirodan I apsolutno neškodljiv.

6. Također, prema naputku Dr. Klennera, natrij askorbat možete napraviti i askorbinskom kiselinom koju možete kupiti u ljekarni i sodom bikarbonom u omjeru 89/11. 89 grama limunske kiseline i 11 grama sode bikarbone. To je potrebno otopiti u destiliranoj vodi.

7. 1000 miligrama Natrij Askorbata sadrži 111 miligrama sodij bikarbonata (soda bikarbona) i 889miligrama askorbične kiseline.

Dr. Klenner ovu je metodu uspješno primjenio za detoksikaciju onih koji su bili na odvikavanju od opijata, čak i metadona ili heroina. Tretirao je ovisnike 30 do 60 dana na način što im je davao 200-400 grama Natrij Askorbat.
On zdravoj osobi nije nužan, ali poželjno je uzimati vitamin C prirodnim putem, hranom. Njime su osobito bogate namirnice poput naranči, višnji, kivija, šipka…
Zahvaljujući vitaminu C, organizam uklanja infekcije, pomažuje tkivo I kožu, jedan je od najboljih antioksidansa a uz to pomažei kod stresa. Naš organizam nije u stanju samostalno proizvesti vitamin C, stoga ga je neophodno svakodnevno uzimati putem hrane ili dodataka prehrani.
Osim što detoksicira tijelo, vitamin C detoksicira I prednji moždani režanj. Osobe koje su oslobađalesvoj organizam od opijata, Natrij askorbat uklonio je umjetne kemijske spojeve iz prednjeg moždanog režnja koji su tamo bili spojeni sa moždanim stanicama.
Nakon što su svoje tijelo očistili od umjetnih kemijskih spojeva, očitio im se organizam te je uporaba opijata prestala.
Vitamin Cje jednostavan detoksikator, a organizam uvijek daje prednost prirodnim spojevima dok umjetne I štetne uvijek izbacije.
Dr. Klenner preminuo je 1984 godine. Njegovi uspješni I nadasve jeftini preparati vitamina C pali su u zaborav te nikada nisu postali popularni.

Bolesti koje je Dr. Klenner uspješno liječio vitaminom C (Natrij Askorbat):

1. Hepatitis
2. Dječja paraliza
3. Boginje
4. Kozice
5. Difteriju
6. Virusnu upalu pluča
7. Reumatsku groznicu
8. Herpes Simplex I Zoster
9. Mononukleozu
10. Pankreatitis (upalu gušterače)
11. Tetanus
12. Trihinozu
13. Uretritis (upalu mokračnih kanala)
14. Kronični cistitis

Prevencija Artritisa I Raka:
Pitanje koje se logično nameće mnogima a to je, zašto se od javnosti kriju mogučnosti vitamina C? Zašto su se zaboravila I ignorirala liječenja Dr. Klennera, te zbog čega je njegovo otkriće ignorirano od strane medicine? Da li je farmaceutska industrija krivac što se njegovo otkriće jednostavno “bacilo ispod otirača”, jer farmaceutska “mafija” zbog vlastitog profita ne treba jeftine lijekove i zdrave ljude?